ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ

Πολιτική επιστροφής χρημάτων
Έχουμε πολιτική επιστροφής 30 ημερών, που σημαίνει ότι έχετε 30 ημέρες μετά την παραλαβή του προϊόντος σας για να ζητήσετε την επιστροφή του.

Για να δικαιούστε επιστροφή, το προϊόν σας πρέπει να είναι στην ίδια κατάσταση που το παραλάβατε, αφόρετο ή αχρησιμοποίητο, με τις ετικέτες και στην αρχική του συσκευασία. Θα χρειαστείτε επίσης την απόδειξη ή την απόδειξη αγοράς.

Για να ξεκινήσετε μια επιστροφή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο info@millenium.gr Σημειώστε ότι οι επιστροφές θα πρέπει να αποστέλλονται στην ακόλουθη διεύθυνση: [Δοριλλέου 67, Δράμα]

Εάν η επιστροφή σας γίνει δεκτή, θα σας στείλουμε μια ετικέτα αποστολής επιστροφής, καθώς και οδηγίες για το πώς και πού να στείλετε το πακέτο σας. Αντικείμενα που μας αποστέλλονται πίσω χωρίς πρώτα να ζητήσετε την επιστροφή τους δεν θα γίνονται δεκτά.

Μπορείτε πάντα να επικοινωνήσετε μαζί μας για οποιαδήποτε ερώτηση σχετικά με την επιστροφή στο info@millenium.gr .

Ζημιές και ζητήματα
Παρακαλούμε να επιθεωρήσετε την παραγγελία σας κατά την παραλαβή και να επικοινωνήσετε μαζί μας αμέσως εάν το προϊόν είναι ελαττωματικό, κατεστραμμένο ή εάν παραλάβατε λάθος προϊόν, ώστε να μπορέσουμε να αξιολογήσουμε το ζήτημα και να το διορθώσουμε.

Εξαιρέσεις / μη επιστρεπτέα είδη
Ορισμένοι τύποι ειδών δεν μπορούν να επιστραφούν, όπως τα ευπαθή προϊόντα (όπως τρόφιμα, λουλούδια ή φυτά), τα προσαρμοσμένα προϊόντα (όπως ειδικές παραγγελίες ή εξατομικευμένα είδη) και τα είδη προσωπικής φροντίδας (όπως προϊόντα ομορφιάς). Επίσης, δεν δεχόμαστε επιστροφές για επικίνδυνα υλικά, εύφλεκτα υγρά ή αέρια. Παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας εάν έχετε ερωτήσεις ή ανησυχίες σχετικά με το συγκεκριμένο προϊόν σας.

Δυστυχώς, δεν μπορούμε να δεχτούμε επιστροφές σε είδη προς πώληση ή δωροκάρτες.

Ανταλλαγές
Ο ταχύτερος τρόπος για να εξασφαλίσετε ότι θα πάρετε αυτό που θέλετε είναι να επιστρέψετε το προϊόν που έχετε και μόλις γίνει δεκτή η επιστροφή, να κάνετε ξεχωριστή αγορά για το νέο προϊόν.

Περίοδος αναμονής 14 ημερών στην Ευρωπαϊκή Ένωση
Παρά τα παραπάνω, εάν το εμπόρευμα αποστέλλεται στην Ευρωπαϊκή Ένωση, έχετε το δικαίωμα να ακυρώσετε ή να επιστρέψετε την παραγγελία σας εντός 14 ημερών, για οποιονδήποτε λόγο και χωρίς αιτιολόγηση. Όπως παραπάνω, το προϊόν σας πρέπει να είναι στην ίδια κατάσταση που το παραλάβατε, αφόρετο ή αχρησιμοποίητο, με ετικέτες και στην αρχική του συσκευασία. Θα χρειαστείτε επίσης την απόδειξη ή το αποδεικτικό αγοράς.

Επιστροφές χρημάτων
Θα σας ειδοποιήσουμε μόλις παραλάβουμε και ελέγξουμε την επιστροφή σας και θα σας ενημερώσουμε αν η επιστροφή χρημάτων εγκρίθηκε ή όχι. Εάν εγκριθεί, θα σας επιστραφεί αυτόματα η επιστροφή χρημάτων με τον αρχικό τρόπο πληρωμής σας εντός 10 εργάσιμων ημερών. Παρακαλούμε να θυμάστε ότι μπορεί να χρειαστεί κάποιος χρόνος για την επεξεργασία και την αποστολή της επιστροφής από την τράπεζα ή την εταιρεία πιστωτικών καρτών σας.
Εάν έχουν περάσει περισσότερες από 15 εργάσιμες ημέρες από τότε που εγκρίναμε την επιστροφή σας, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας στο info@millenium.gr .

Καλάθι

loader
Top